Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2007 11:42 - 12 типа жени, които всеки мъж иска да срещне
Автор: eternity Категория: Тя и той   
Прочетен: 1021 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 11.07.2007 09:48


Госпожица Сладурана 
Тя е адски позитивна, доволна от живота си и си е направо благословия да имате такъв човек около себе си. Винаги е много щастлива да ви види и след кратко време ще усетите как се оглеждате за нея, за да сте заедно още малко. Тя просто излъчва щастие и няма как да не ви зарази и вас. Много често Госпожица Сладурана бива заета много бързо и рядко се намират свободни момичета от този тип, но ако попаднете на такава, знайте, че държите истинско съкровище в ръцете си. 
Госпожица Равнопоставеност
 Този вид жени са истинските феминистки. Не онези, които мразят мъжете, а онези, които държат на равенството между двата пола. За тях връзката е партньорство, в което всичко е разделено 50/50 и са готови наистина да разделят всичко по равно. На такива дами не им пречи да ходя на мач и да крещят с вас по съдията, така че можете смело да атакувате, ако срещнете такава дама. 
Госпожица Сексуалност
 Всеки мъж си мечтае точно за такава. Тя обича мъжете. Обича и секса. Не го продава, не го използва като средство за манипулация, просто го обича. И не се страхува да си признае. Другите жени я мразят именно заради това, че открито заявява желанията си. Това вас обаче не ви интересува, нали. Предупреждаваме само,че такива жени не се намират лесно. 
Госпожица Най-добра приятелка
 Много си прилича с госпожица Сладурана. Да имаш около теб най-добра приятелка е радост за сетивата. Обикновено харесвате едни и същи неща, гледате едни и същи филми, обичате да ходите на еднакви места. Можете да прекарате само пет минути с нея и вече да ви се струва, че я познавате от години. Тя винаги е на ваша страна, смее се на шегите ви, звъни ви само, за да ви каже здрасти и изобщо е много положителни качества, заради които си заслужава да сте с такова момиче. Внимавайте обаче: ако имате някакви плътски желания към нея, е най-добре да й го демонстрирате още от първия ден. В противен случай тя ще реши, че ще си бъдете “само приятели” и е адски трудно да промените мнението й. 
Госпожица Директна 
Този тип жени знаят как да общуват “по мъжки”. С нея няма игрички, не трябва да четете мислите й, нито пък поведението й е базирано на “10 начина да му покажем, че го харесваме без думи”. Ако иска да излезе с вас, тя просто ще ви обади. Понякога може и да е малко груба, но поне ще знаете какво става в главата й без да се налага да прекарвате часове в разкодиране на обърканите й женски мисли. 
Госпожица Независимост 
Тя може да е добър вариант, ако самите вие нямате достатъчно свободно време за инвестиране във връзка или не искате да се разделяте с личното си време. Госпожица Независимост си има неин живот и следва собствената си посока. От онези жени е, които искат да имат мъж до себе си, но нямат нужда от него. Тя определено не търси мъж, който да реши проблемите й или да я успокоява, когато нещата не са наред.


Тагове:   мъж,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eldorado07 - А госпожица eternity от кой тип е?
06.07.2007 13:40
А госпожица eternity от кой тип е?
цитирай
2. eternity - Не съм нито един от тези типове жени.
06.07.2007 13:58
Не съм нито един от тези типове жени.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eternity
Категория: Лични дневници
Прочетен: 200404
Постинги: 92
Коментари: 296
Гласове: 729
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930