Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2007 10:58 - Едно грандиозно шоу
Автор: eternity Категория: Лични дневници   
Прочетен: 794 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.08.2007 10:58


Множеството изпадна в неистов възторг в мига, в който Слави излезе на сцената без тъмните очила, съобщава "Стандарт". Макар и само за минута, тв водещият се изправи очи в очи с феновете си на стадион "Христо Ботев". "Свали ги, махна очилата, значи е по-добре", коментираха от публиката. Изненадите по време на шоуто следваха една след друга, а публиката бе толкова въодушевена от музикантите, че не ги пусна да си тръгнат почти до полунощ, връщайки ги няколко пъти на бис, писа "Монитор". За една от появите си той и балет "Магаданс" използваха два черни джипа. Малко след това примерът му последва и победителят в конкурса "Танцувай с мен" ­ Метин Енимехмедов, който стигна до публиката с помощта на червено "Ферари". Сред най-големите атракции на първия концерт от турнето "Ние продължаваме" се оказаха Краси Радков и Виктор Калев. Те не пропуснаха възможността да позабавляват насъбралото се множество, влизайки в най емблематичните си роли. След няколко забавни лафа добре познатият герой Гацо Бацов подари на трима от зрителите футболни топки със свои автографи. Специални гости на концерта бяха финалистите от Music Idol, както и ромската перла Софи Маринова и рапърът Устата.


Ето това беше публикувано в един от сайтовете за Слави и неговото турне, честно да ви кажа аз не видях Слави да си свали очилата, но наистина шоуто си стуваше е с малки изключения на който не обърнах чак толкова внимание, защото тук в България всичко може да се случи и вече малко работи могат да ме учудят.Купихме си билети 2 дни предварително, защото в последния момент е много трудно да си намериш, макар, че когато влизахме някакъв ни предложи билети но на двойна цена. Преди да влезем на стадиона решихме да си купим минерална вода, купихме си и вече щастливи тръгнахме към входа който се оказа отрупан с хиляди бутилки от  минерални вода  и защо мислите, защото не трябвало да се внася на стадиона бутилки.Съобразихме се с полицаите защото нямаше как, но най-интересното беше, че когато влязохме вътре продаваха мин. вода и кола е сега кажете какво е това?Концерта започна навреме, дори малко по-рано от обявеното. На сцената се появяваха един по един  звездите от
music idol изпълнявайки все известни песни.Това беше уводната част на концерта.Организаторите изчакаха да се стъмни за да представят грандиозното появяване на Слави на сцената.Слави пристигна на стадиона с някакъв черен джип от който слязоха Слави и момичетата от балет Магаданс който бяха много ефирно облечени, в момента в който се качи на сцената, избухнаха страшно много фоерверги от всички страни небето се освети.Много красиво беше, цялата публика изпадна в еуфория.Не мога да ви опиша колко много публика имаше, дори за тези който не можеха да виждат сцената, бяха пуснали 3 видео стени на който се виждаше идеално.Всичко беше нагласено до най-малка подробност Слави изпя една две песни със Софи Маринова, след това пя с победителката от music idol.А бе въобще шоуто си течеше както трява, хората се забавляваха. Докато към 23 часа Слави не изпя и не изсвири една страшно прочуствена песен с която беше решил да закрие концерта.Изпя си песента каза чао на публиката и се прибра зад сцената.

Но от публиката никой не си тръгваше всички очакваха, че той ще се върне и Шоу ще продължи , нали така му беше посланието ние продължаваме.И какво да ви кажа след 5-10 минути Слави се завърна на сцена с още по бурни фоерверги и аплодисменти от публиката и наистина шоуто продължи с още около 1 час с думите ще “пея докато имам глас заради вас” защото след всяка песен следваше възгласи от публиката още и още.Но колуминацията дойде към 24  часа когато изпя последната песен която беше Моя страна Моя България, след нея на сцената се появиха целия екип от актьори, певци и хората който му бяха помогнали това шоу да се осъществи.За мен това беше една прекрасна вечер, с много красиви и талантливи хора на сцената и страшно много блясък.

Забавлявах се много единственото неудобство беше, че толкова часове стояхме прави, но ще го преживея.:)

 



Тагове:   шоу,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eternity
Категория: Лични дневници
Прочетен: 200314
Постинги: 92
Коментари: 296
Гласове: 729
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930